Hookers Beach Toernooi 2013

Zaterdagochtend vroeg vertrokken de Junioren van HRC richting Hoek van Holland om daar deel te nemen aan het Beach toernooi. 

Het was bar koud op het strand, de strandtent eigenaar deed goede zaken in koek en sopie. 

1e wedstrijd tegen Oemoemenoe een goeie Sevensploeg wisten we nog van de voorronde sevens in Roosendaal, de mannen moesten gelijk aan de bak. Wedstrijd werd gewonnen, we waren wakker. Vervolgens werden DIOK, Bokkerijders en The Dukes opzij gezet. De laatste wedstrijd tegen Dukes was misschien wel de mooiste van het toernooi. Hard, snel en technisch dat waren de opmerkingen van langs de kant. Einde van de dag HRC junioren poule winnaar.

s'Avonds was het lang gezellig op het veld van The Hookers waar iedereen zijn tentje mocht opzetten. Een heerlijke BBQ met genoeg eten voor iedereen. De jongens waren aan het socialisen met de dames teammanagers op de dansvloer. Het was erg gezellig allemaal. 01:30 viel de stilte over veld en lag iedereen in zijn tentje te pitten.

2e dag kwartfinales tegen de grote mannen uit het Noorden, ik weet niet wat ze eten daar, maar ze worden er schijnbaar groot van. Het was weer even wakker worden. Winst dus door naar de halve finale. Daar kwamen we onze vrienden uit het Zuiden weer tegen The Dukes. De wedstrijd was minder mooi dan die van zaterdag wel net zo spannend, Winst dus door naar de Finale !! Net zoals alle anderen teams van HRC, want de mini's en de cubs stonden ook in de finale.

Tegenstander The Hookers.

The Hookers waren er heel gebrand op om met hun club toch tenminste 1 catergorie te winnen. Daar werd dan ook alles aan gedaan. Het was goed te zien dat er al 6 weken keihard getraind was door de jongens van the Hookers. Uiteindelijk wonnen ze met hun uitgekookte spel de finale.

Een mooie 2e plaats en een gezellig weekend vonden de mannen en dat vond ik,  en ik weet haast wel zeker de dames ook. Leuke afsluiter van het spelende seizoen, volgend jaar gaan we weer !